Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Voor ik bij Aquinia kwam had ik veel stressklachten zoals spijsverteringsklachten, hyperventilatie en kramp.
Na een aantal behandelingen zit ik veel beter in mijn vel.

Ik voelde me ook erg op mijn gemak bij Aquinia, ze is een warme, lieve vrouw.

Mijn verzekeraar is Iza Cura en je kan per jaar 300 euro vergoedt krijgen voor alternatieve therapie, dus voor mensen met een laag inkomen is dat een voordeel.

Lieve groet
Vera

vera drost - 29-01-2013 - 19:29

hoi ik ben nu 1 keer geweest bij Aquinia en er is een wereld voor mij opengegaan; geen pijn IK kan het iedereen aanraden en ik zal zeker vervolgbehandlingen nemen wie weet wat er nog meer met mij gebeurt hoe dan ook ;ik ben verkocht

brigitte - 13-08-2012 - 13:09

Dear Quinney, with your devoted and compassionate presence, the distant healing work you facilitated across the Atlantic Ocean, resulted in a total transformation of the BLIND SPOT in my left eye.
AMAZING GRACE, I once was blind, but now I see. Thanks for helping me realize the ULTIMATE TRUTH that I am not alone.
With grace and gratitude, RIA. London, Ontario Canada

Ria Caro - 18-02-2012 - 22:53

Aquinia, bedankt voor de behandeling. Ik kon heerlijk met mijn zus een weekendje op de Veluwe fietsen. Wel is waar met een elektrische fiets, maar toch maar mooi 85km zonder een centje pijn.
Bedankt en gauw weer eens tot ziens, groetjes Erpa.

erpa - 16-11-2011 - 18:29

Mijn broer kon zijn arm bijna niet meer gebruiken door zijn permanente werk met de computer. Na één behandeling bij Aquinia aan de LIFE machine was zijn pijn, en dus zijn probleem over en de pijn is sindsdien niet meer teruggekomen. Hij was perplex. Ikzelf ben regelmatig bij Aquinia geweest voor de voetreflex of de LIFE behandeling en voel me daarna heerlijk ontspannen. Ik kan iedere behandeling aanbevelen!

Annemarie - 07-06-2010 - 20:22


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »